Luxe cadeaupakket voor vrouw

Ben jij op zoek naar een luxe cadeaupakket voor een vrouw met unieke cadeaus? Dan ben je bij The Wish Label aan het juiste adres! Kies een kant-en-klare cadeaupakket of stel zelf jouw luxe cadeaupakket voor een vrouw samen. Inclusief gratis kaartje met jouw persoonlijke boodschap erop!

Cadeaupakket voor vrouw

Kies uit een van onze kant-en-klare cadeaupakketten of stel zelf jouw luxe cadeaupakket voor een vrouw samen. We hebben de mooiste en meest unieke cadeaus voor je verzameld. Je maakt het extra persoonlijk met een lief kaartje met jouw eigen boodschap.

HOE HET WERKT

Voor iedere gelegenheid

Kies uit een van onze samengestelde luxe cadeaupakketten of stel er zelf een samen. We hebben de mooiste en meest unieke cadeaus voor je verzameld.

Maak het persoonlijk

Iedere Wish Box wordt standaard geleverd met een persoonlijk kaartje. Wij printen jouw bericht op een kaartje naar keuze.

Wij doen de rest

Jouw cadeaus worden zorgvuldig en met liefde ingepakt. We versturen het rechtstreeks naar de ontvanger – of naar jou als je het zelf wilt overhandigen.

The Wish Box: kant-en-klare cadeaupakketten

Liefdesverdriet verwenpakket voor vrouw

Een verbroken relatie of ander liefdesverdriet? Dan is een cadeaupakket voor vrouwen met liefdesverdriet of luddevudde heel erg gewenst. Steek jouw vriendin een hart onder de riem met een luxe verwenpakket zodat ze weer de superwoman kan worden die ze al is. Maar onze luxe cadeaus zijn natuurlijk ook heel geschikt om jezelf op te vrolijken tijdens een break-up! Kies uit heerlijke chocolade met prosecco of champagne erin, losse thee voor bij de chocolade of verzorgingsproducten voor in bad, met een aromatische geur.

Housewarming cadeaupakket voor vrouw

Vier een happy new home met een Wish Box vol nieuwe woonaccessoires en mooie artikelen voor in huis. We hebben unieke accessoires uitgekozen om het huis op te vrolijken en helemaal eigen te maken. De hippe woonaccessoires zijn uniek en eigenwijs en vind je niet zomaar in iedere andere woonwinkel. Denk bijvoorbeeld aan geurkaarsen voor een gezellige sfeer of mini boeketjes met droogbloemen; dat valt bij iedereen in de smaak!

Nog leuker: een eigen cadeaupakket samenstellen

Zijn onze kant-en-klare cadeaupakketten nét niet wat je zoekt? Dan kun je ook zelf jouw eigen cadeaupakket samenstellen! Zo weet je zeker dat de cadeaus helemaal perfect zijn afgestemd op de ontvanger. Je kunt kiezen uit een brede selectie originele en unieke cadeaus binnen allerlei prijsklassen. We hebben meer dan 200 luxe cadeaus uitgezocht en klaargemaakt voor je. Zo zit er altijd iets bij dat bij de ontvanger past en dat geschikt is al geschenkpakket of verrassingspakket voor een vrouw!

Gepersonaliseerd cadeau in het cadeaupakket

Naast de luxe cadeaus van wereldwijde merken, bieden we ook unieke, gepersonaliseerde artikelen aan. Deze artikelen worden met de hand gemaakt in onze studio in ‘s-Hertogenbosch en zijn geschikt voor elke gelegenheid. Verras de ontvanger met een gepersonaliseerde ketting met een initiaal en edelsteen eraan, bijv. voor de namen van haar kinderen. Of zorg dat ze alle verzorgingsproducten uit het cadeaupakket voor een vrouw veilig kan opbergen in een gepersonaliseerde toilettas. Heb je een ander origineel idee dat je niet kunt terugvinden in de webshop? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen en we denken graag met je mee.

Close Winkelmandje
Close
Categories